Haber

Bakan Akar: “Havalimanı turizm sezonu açılmadan açılıyor”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yapımı devam eden havalimanı ile ilgili olarak, “Havalimanı turizm sezonu açılmadan açılıyor.”

Bakan Akar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla görüşmeye geldi, sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Üretimi devam eden havalimanıyla ilgili de konuşan Akar, “Ulaştırma Bakanımız havalimanına çok ciddi destek verdi. Bitmek üzere. Müteahhit ‘Haziran, Temmuz’ dedi ama biz turizm sezonu bitti dedik. Bu sefer bitti.Sonra turizm dönemine yetiştireceğim dedi.Milyon olacak 6 milyona çıkacak. Bunun Kayseri’mize ciddi bir hareketlilik getireceğini düşünüyoruz” dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, “Kayseri’nin 70’li yıllarını hatırlıyorum” diyen Milli Savunma Bakanı Akar, “Bu merkezde paraşüt, sıcak hava balonu ve kış sporları belediyemiz ve valiliğimizin destekleriyle hızla gelişiyor. Yapılacak projeleri hayata geçireceğiz. Daha hızlı hareket ederek buraya.Kayseri’nin 70’li yıllarını hatırlıyorum.O yıllarda Antep’ten, Malatya’dan, Sivas’tan ve başka yerlerden tamir için gelirlerdi buraya hastalar gelirdi.Biz çok ilerideydik, Kayseri’nin yerini bulması lazım. Kayseri’nin Orta Anadolu’daki yerini yeniden alması gerekiyor. Bunun için hep birlikte çalışacağız” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu