Teknoloji

Elon Musk, Twitter Logosunu Dogecoin ile Değiştiriyor

Twitter’ı resmi olarak iki katına satın alan Elon Musk, platformu devraldığından beri pek çok belayla uğraşıyor. Twitter’ı oldukça değiştiren yeni özellikler, birçok kullanıcıdan tepki alırken, birçok kullanıcıdan da takviyeler alıyor.

Dev sosyal medya platformunu kendine göre şekillendiren Musk, “gülen kaka emojisini” şirketin geçen hafta basına gönderdiği otomatik yanıt olarak tanımlamıştı. Musk’ın son eylemi Dogecoin’e Twitter Web logosudönüş oldu.

Twitter logosu Dogecoin’e dönüştü

Twitter’da yaptığı değişikliklerle kendisini sık sık gündemde bulan Elon Musk, son olarak şirketin basına gelen e-postasına otomatik olarak yanıt verdi. “kaka emojisi” tanımla geldi. Bunun ardından Twitter hakkında bilgi almak isteyen gazeteciler, yanıt olarak sadece “gülen kaka emojisi” ile karşılaştı.

Platformu değiştirerek hatta aksatarak birçok kişiden tepki alan Elon Musk, şimdi de Twitter Web logosunu Dogecoin ile değiştirdi. Musk, Dogecoin ile değişen Twitter logosuyla yine platform üzerinden yaptığı bir paylaşımla dalga geçti.

Dogecoin’in fiyatı Musk’ın saldırısından sonra yükseldi

Coinmarketcap bilgilerine göre Musk’ın Twitter Web logosu dogecoinDogecoin ile değiştirdikten sonra fiyatı yükselişe geçmiştir.

DOGE son birkaç saatte %30’a yakın değer kazandı.

elmadaghaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu