Takım

OKX’in düzenlediği yarışmada 2 milyon USDT ve bir Tesla hediye ediliyor

OKX, Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede lider rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası “Trade Like A Pro” marka kampanyası kapsamında 2 milyon USDT ödül havuzunun yanı sıra Tesla Model 3 Kazananların ortada yer aldığı ek ödüllerin verileceği süreç yarışması için kayıt dönemi başladı. 20 Eylül Mayıs ayında başlayacak yarış, her zaman swap sözleşmeleriyle USDT ticareti yapan OKX kullanıcılarına açık olacak.

İşbirliğini ve topluluğu teşvik etmek amacıyla düzenlenen Trade Like A Pro Process Yarışmasında takımlar çaba gösterecek. Kimlik doğrulamasını tamamlayan OKX kullanıcıları grup lideri olmak için başvuruda bulunabilecekken, 100 USDT varlığı olan kullanıcılar da yarışa ekip üyesi olarak katılma hakkına sahip olacak. Grup üyesi olarak kayıt yaptıran ve koşulları sağlayan ilk 200 katılımcı, 10 USDT işlem kuponu kazanacak.

İlgili Makaleler

Trade Like A Pro yarışmasına takım üyelerinin kayıtları 8 Eylül – 3 Ekim tarihleri ​​arasında, takım liderlerinin kayıtları ise 20 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak. O zamana kadar açık olacak. Süreç yarışması 20 Eylül ortasından 3 Ekim’e kadar gerçekleşecek.

Yarışmaya katılmaya hak kazanan kullanıcı sayısı 25.000 Apple Watch S8’i aşıyor s, Airpods Pro iPhone 15 Pro Arabalar ve Tesla arabası gibi mükemmel ek ödüllerin de kilidi açılacak.

Yarışmanın sonuçlanmasının ardından 1,5 milyon USDT’ye varan ödül havuzu, en iyi kar ve zarar yüzdesine (%PnL) sahip 20 takım arasında paylaştırılacak. Ayrıca yarışma boyunca PnL% cinsinden en iyi performans gösteren 15 bireysel yatırımcıya ilave 500.000 USDT verilecek. En fazla grup üyesine sahip takım lideri, yarışın en çok tanınan takım lideri olarak 16.000 USDT’ye kadar ödüllendirilecek.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique yaptığı açıklamada; “Bu alım satım yarışması, en son ‘Profesyonel Gibi Ticaret Yap’ kampanyamızın bir sonraki adımıdır. Bu kampanyada, kripto piyasalarına erişmek için OKX’i kullanma prosedürlerini gösteren birkaç yatırımcımız var. Amacımız sonuçta en yetkin yatırımcılara sahip olmaktır. Bu yarışma en iyi yetenekleri OKX çatısı altına getiriyor.” sözlerini kullandı.

karakoyunluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu