Teknoloji

Stability AI ile Ücretsiz 3 Dakikalık Müzikler Oluşturulabiliyor

Stability AI adındaki yeni yapay zeka aracı tanıtıldı. Yeni araç ile ücretsiz 3 dakikalık ticari kullanıma açık müzikler oluşturulabiliyor. İşte detaylar.

Üretken yapay zeka araçlarına şimdi bir yenisi daha eklendi. Stability AI adıyla tanıtımı yapılan Londra merkezli girişim, müzik oluşturma noktasında kullanıcılara yeni bir seçenek sunuyor. Stable Audio 2.0 kullanan bu yapay zeka, 3 dakikaya kadar müzikleri oluşturabiliyor. 44.1kHz stereo kalitede çıkışların alınabildiği yapay zekada bu destek ve kalitenin yapay zeka dünyasında yeni bir standart olduğu da iddia edildi.

Stability AI ile Ücretsiz 3 Dakikalık Müzikler Oluşturulabiliyor

Stability AI Tanıtıldı

Stability AI tanıtımında metin ya da ses girişleriyle yeni müziklerin nasıl oluşturabileceğini gösteren bir YouTube videosu da paylaşıldı. Blog bölümünden yapılan tanıtımlarda yeni ses aracı Stability AI için “Stable Audio 2.0, üç dakikaya kadar uzunluğa kadar şarkılar üretebiliyor. Giriş, geliştirme ve çıkışın yanı sıra stereo ses efektleri içeren yapılandırılmış kompozisyonlarla tamamlanabildiği için kendisini diğer son teknoloji modellerden ayırıyor” denildi. Stable Audio web sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde erişimin sağlanabildiği Stability AI, özgün ve ticari amaçlı müzik oluşturmak isteyenler için piyasadaki en güçlü seçeneklerden birisi.

Herhangi bir telif sorunu ile karşılaşmak istemeyen şirket, bu konudaki detayları da şimdiden paylaştı. Açıklamalara göre Stable Audio 2.0 geliştirmesinde AudioSparx müzik kitaplığı kullanıldı. 800.000’den fazla ses dosyasından yararlanan araç, lisanslı içerikler ile desteklenerek özgün bir şekilde çıkış yapma konusunda eğitildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu