Haber

Abdullatif Şener’den yeni ‘Ogan’ açıklaması: Kafayı bulmak için söyledim

Bir daha aday olmayınca CHP’den istifa ederek ağır eleştirilerde bulunan eski Konya Milletvekili Abdullatif Şener, ardından “Birinci cinsiyette Sinan Ogan’a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy verdim” diyerek kendini savundu.

Şener, TV5 canlı yayınına katılarak CHP’de yaşadığı süreci anlattı ve tartışılan sözlerine ‘açıklama’ getirdi.

“Aday olmayınca CHP’yi eleştirdi” iddialarına yanıt veren Şener, “Yine aday çıkarmadıkları için eleştirmedim. O süreçteki kabalıkları eleştiriyorum” dedi.

Şener, “Sinan Ogan’a oy verdim” sözlerini şu şekilde savundu: “Yav çapraz mapraz, sorular mırıldanırken ‘biraz rahatlayayım’ dedim. Ne kadar yüksek olur? Bu kadar gürültü beklemiyordum. Yükselmek için söyledim.”

Abdullatif Şener, “Doğru olmadığı anlamına mı geliyor? Bir haftadır kafayı bulmak için söylediklerinizi konuşuyoruz” sorusuna Abdullatif Şener, “İşte bu, boşuna uğraşıyorsunuz. bu konuyla uğraşanların hepsi beyhude.Kamikaze’ye saldırıyorlar.Kendilerini mahvediyorlar.Benim aracılığımla savunmaya çalıştıkları kendi siyasi hareketlerine zarar veriyorlar.Ben siyaset okuyan bir insanım.( Sinan Ogan’a oy verdiniz mi?) Anayasaya aykırı bir şey varsa sorgulanmasına, söylenmesine gerek yok, ‘Buldum’ dedim. (HABER MERKEZİ)

nurhak-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu