Haber

Bakan Kasapoğlu’nun İzmir’de Bir Kamu Binasına Asılan Pankartı Tepki Aldı… Tacettin Bayır, “Bu Binayı Babanızın Malı Gibi Kullanamazsınız”

KARİM UĞUR

AKP’ler izmirdan milletvekili adayı olarak gösterilen gençlik Spor Bakan Mehmet Kasapoğlu’nun kentteki bir kamu binasına asılan seçim pankartı tepki çekti. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Bu binayı babanızın malı gibi kullanamazsınız. Hiçbir siyasi parti kamu binalarına böyle bir pankart asamaz” dedi.

İzmir’in Basmane ilçesinde bulunan ve Konak Vergi Dairesi’ne ait binanın yan duvarına AKP’nin İzmir’den milletvekili adayı olarak gösterdiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun pankartı asıldı.

“ÇIKARMAZSA HUKUKİ DAVA AÇMAK ZORUNDA OLABİLİRİZ”

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ANKA kamu binasına asılan pankarta tepki gösterdi. HaberlerAjansına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Siyasi partiler kamu binalarına siyasi içerikli pankart asamazlar. Kanun açık ve nettir. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararları bağlayıcı ise bu pankart buradan indirilsin. İzmir Valisi’ne sesleniyorum tarafsız ve tarafsız ise” Mevzuata göre bu pankartı kaldırmaz ise bizim hukuk davamızın konusu olabilir.”Burası bir kamu binasıdır. Bu binayı babanızın mülkü olarak kullanamazsınız. Hiçbir siyasi parti kamu binalarına böyle bir pankart asamaz.”

Kaynak: ANKA / Yeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu