Haber

Depremzede İskenderunspor İstanbul’daki ilk maçını kazandı

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İskenderunspor, İstanbul’daki ilk maçını kazandı.

Depremlerde tesislerini ve stadını kaybetmesine rağmen ligden çekilmeyen İskenderunspor, 25. haftada Eyüp Stadyumu’nda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 61. dakikada Ender Çiftçi’nin penaltı noktasından attığı golle mağlup etti. .

İskenderunspor bu sonuçla puanını 46’ya yükselterek averajla üçüncü sırada yer aldı. Zonguldak Kömürspor ise 37 puanla 8. sırada kaldı.

İskenderunspor kadrosu, depremde hayatını kaybeden kulüp çalışanlarının fotoğraflarının yer aldığı “Asla Unutmayacağız” yazılı pankartla maça çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde görev yapan İskenderunspor, ligde kalan maçları dönüşümlü olarak Eyüp ve Pendik statlarında oynayacak.

Şahin: “Yapmam gereken bir hamleydi”

Deprem felaketinin ardından İskenderunspor’da teknik direktörlük koltuğuna maaş almadan oturan Levent Şahin, “Bu sadece yapmam gereken bir hamleydi. Kendi adıma doğru olanı yaptım. Oyuncularım sergiledikleri performansla beni yanıltmadılar. sahaya çıkın.” söz konusu.

Yarışmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, Türkiye’nin büyük bir felaket yaşadığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Maalesef ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin kayıpları var. Akrabalarımız, dostlarımız, insanlarımız… Ama hayat devam ediyor. Tüm bu kayıpların ortasında Nadir Çiftçi’nin sabaha karşı bebeği dünyaya geldi. İznime rağmen ‘Takımla birlikte olmak istiyorum’ dedi. “Bence burada bir his var. Umarım sonunda ikimiz, oyuncular ve güzel memleketim için klas bir formda bitiririz. Galibiyetlerinden dolayı hepsini tebrik ederim.”

Başta Galatasaray olmak üzere futbol camiasından önemli destek aldıklarını anlatan Şahin, “Beni Levent Hoca yapan Galatasaray camiasına her zaman yakınlık duydum. Onlar benim arkadaşlarım, ailem. Takımı her anlamda destekliyorlar. ” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu