Haber

DHMİ’nin 90. kuruluş yılı Balıkesir’de kutlandı

Yüzyıl Türkiye’nin yüce davasına katkı sağlamak ve daha büyük proje ve hizmetleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışan DHMİ’nin 90. yılı Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda da kutlandı.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 90. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, DHMİ’ye ülke için hayırlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş, “90 yıllık geçmişimizden aldığımız güç ve tecrübemizle ülkemizi küresel havacılığın merkezi, kuruluşumuzu bir dünya markası yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerine kazandırdığımız ve hayata geçirdiğimiz en büyük projeler… Daha büyük proje ve hizmetlere katkı sağlamak için gece gündüz çalışan DHMİ ailesinin tüm fertlerinin kuruluşunun 90. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. başarılarını sürdürdüler.”

Ödemiş ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İsmail Karaibrahimoğlu’na ve DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin’e bu yolda verdikleri kesintisiz destek için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çocuklarla birlikte 90. yıl pastası kesildi ve halk oyunları gösterisi yapıldı. – BALIKESİR

haber-eregli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu