Haber

Hayırlı Sabancı desteğiyle yeni başvuru dönemi

İSTANBUL (İGFA) – Temel Sosyal’in patronlar tarafından daha az tercih edilen devlet üniversitelerinde eğitim gören gençlerin yabancı lisan yetkinliklerini geliştirmek hedefiyle hayata geçirdiği İyi Sabancı Dayanağıyla İngilizce Fırsatım Programı’nın 3. periyot müracaatları 21 Kasım prestijiyle başladı.

Esas Toplumsal; birinci yatırım programı olan Şevket Sabancı Vizyonuyla Birinci Fırsat Programı’ndan edindiği deneyim ve geri bildirimler ışığında patronlarca az bilinen devlet üniversitelerde eğitim gören gençlerin işe geçiş süreçlerinde yaşadıkları yabancı lisan yetkinliği konusuna da bir tahlil modeli geliştirerek 2021 yılında Güzel Sabancı Dayanağıyla İngilizce Fırsatım Programı’nı başlattı. Program kapsamında gençlerin, 12 ay mühletince 3 kur online canlı sınıflarda İngilizce eğitimi alarak en az orta düzeyde yabancı lisan bilgisi ile mezun olmaları hedefleniyor. Güzel Sabancı Dayanağıyla İngilizce Fırsatım Programı iştirakçilerinin lisan eğitimi Berlitz Lisan Okulları tarafından veriliyor.

Yeni devrinde 250 gence daha fırsat sunacak Program’a devlet üniversitelerinin 4 yıllık fakültelerinde 3. sınıf yahut 5-6 yıllık fakültelerinde sondan bir evvelki sınıf yahut ön lisans kısımlarında 1. sınıf öğrencisi olan gençler başvurabiliyor. Güzel Sabancı Takviyesiyle İngilizce Fırsatım Programı; bir lisan programı olmanın ötesinde öğrencilere okuldan işe geçiş süreçlerini kolaylaştıracak eğitimler, İngilizce CV hazırlama ve bireye özel İngilizce mülakat koçluğu, akran danışmanlığı (buddy’lik) üzere tecrübeler sunan kompakt bir ferdî gelişim programı olma özelliğini de taşıyor. Programı muvaffakiyetle tamamlayan iştirakçiler, Temel Sosyal’den İyi Sabancı ve Emine Sabancı Kamışlı imzalı sertifika alırken Berlitz’den de milletlerarası geçerliliği olan lisan yeterlilik sertifikası alıyor.

Programa katılmak isteyen gençler 25 Aralık’a kadar www.ingilizcefirsatim.org linki üzerinden müracaat yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu