Ekonomi

Toplu Konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı

Sancaklıbozköy Mahallesi’nde brüt 83 metrekare genişliğinde 2+1 tipinde 396 adet konut, 14 adet işyeri ve sosyal tesis inşaatı tamamlandı.

TOKİ Uygulama Şube Müdürü Onur Gürses, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel mimarisi ile çevreci, yeşile duyarlı, şehrin dokusuna uygun olarak tasarlanan az katlı konutları Mayıs ayı itibarıyla teslim etmeye başladıklarını belirtti. 24, bugüne kadar 200 hak sahibinin konutunu teslim aldıklarını, teslimlerin 16 Haziran’da yapıldığını söyledi.

EVİNE ULAŞANLAR MUTLU

3 çocuk sahibi Selami ve Tuğba Yazıcı çifti, kendilerine ev alma fırsatı verdiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Tuğba Yazıcı şunları söyledi:

“Reis’e çok teşekkür ediyorum. Şu anda kalbim öyle hızlı atıyor ki nefes almakta zorlanıyorum. Bize annelerimizin, babalarımızın sağlayamadığı imkanı verdi. Allah ondan razı olsun. Rabbim nasib etsin. Ondan önceki tüm zaferler.Çünkü çocuklarım çok mutlu.Allah sizden razı olsun.Biz evinize uğramadık, inşallah ziyaret ederiz.O bizden uzaktayken biz devletimizden her konuda yardım aldık. . Allah ondan razı olsun. Rabbim yollarını açık etsin. Kıyamete kadar her zaman onun arkasındayız. Bayrak indirilmemeli, devlet durmamalı.”

haber-kadisehri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu