Haber

Milli Eğitim Bakanı açıkladı! 10 ilde tatil süresi uzatıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AFAD Uyum Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Özer, “Cumhuriyet tarihinin en büyük depremiyle karşı karşıyayız” dedi. söz konusu.
 
Bakan Özer, konuşmasının başında “Öncelikle tüm milletimize başsağlığı diliyorum” diyerek, 2 gündür bölgede bulunduklarının altını çizerek, “Bugün eskisinden daha iyi durumdayız” dedi. Dün, yarın inşallah çok daha iyi olacağız.” değerlendirmesini yaptı.

BİRLİK VE UYUM ZAMANI
 
Bu zorlukların her zaman birlik ve beraberlik içinde hep birlikte aşılacağını vurgulayan Bakan Özer, bugünün birlik ve beraberlik zamanı olduğunu kaydetti.
 
Özer şunları söyledi: “İnşallah birlik ve beraberlik içinde koordineli bir şekilde tüm imkanlarımızı etkin kullanarak bu sıkıntıları aşacağız. Burada Sayın Bakanımız, valilerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız, 2. Ordu Komutanlığımız, Jandarmamız. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı birimler olan Komutanlık, koordinasyon ve koordinasyonu çok iyi bir şekilde yürüttüklerini belirterek, “Süreçlerdeki süreçleri takip ediyoruz. İnşallah süreçleri başarıyla sonuçlandıracağız.”

TATİL SÜRESİ 10 İLDE 2 HAFTAYA UZATILDI
 
Ek bilgilerle konuşmasını tamamlayacağını ifade eden Bakan Özer, daha önce Türkiye’deki tüm okulların 13 Şubat’a kadar tatil edildiğini açıkladıklarını, dört ilde iki hafta, diğer altı ilde birer hafta eğitim verildiğini hatırlattı. . ilin tamamında medyum olarak iki hafta süreyle eğitim verildiğini bildirdi. Tekrar sağlık dileyen Özer, zorlukların birlikte aşılacağına işaret etti.

altinyaylahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu